צוות בי"ס נעורים בקרית ביאליק נטל חלק בסדנא חווייתית,שוברת שיגרה, מגבשת ומפתחת מנהיגות אישית וקבוצתית. הצוות קיבל משימה להקים מסעדת גורמה באמצעות שיתוף פעולה קבוצתי.
הצוות בחר את אופי המסעדה מזרח ומערב, המציא את שמה מסעדת צב"ר (צעיר, בריא ורענן), קיבל את החומרים ויצא לדרך בבניית כל מה שמסעדה אמיתית צריכה: כלי מטבח ובישול,תלבושות טבחים, אביזרי תפאורה ועיצוב, חומרים המותאמים לתפריט שנבחר,ציוד צילום לתקשורת והסברה ועוד.
"היה טעים, מהנה,מגבש ומלמד", סיכמה מנהלת ביה"ס,מירי בן שושן.
באדיבות: "חדשות חיפה והצפון"